Skip to content

Pan Flute

Pan Flute – Let’s Engage in Climate Action is an Erasmus+ small scale partnership project that is built by three partner organizations from Croatia, Romania and Latvia, to address environmental issues and climate change, create new, innovative and joined curricula and develop green skills.

Shinrin Yoku

Okoliš možemo efikasno zaštititi samo pod uvjetom da promijenimo svoj um i da se ponovo povežemo sa  prirodom kroz direktni kontakt sa njom.
Kroz taj kontakt dolazimo bliže samima sebi, drugim ljudskim bićima i drugim živim vrstama.
Postajemo dio prirodnog kruga.

proHARMONYziraj!

U vrijeme kada sve češće slušamo o nasilju među djecom u školama, izuzetno je važno odgajati djecu koja će u svoju okolinu unositi harmoniju i razumijevanje i koja će se znati nositi sa nasilnim pojedincima.

Fit je hit

Projekt koristi modalitet zajedničkih aktivnosti usmjerenih na osvještavanje važnosti brige za fizičko i mentalno zdravlje. Kroz aktivnosti kretanja, vježbi svjesnosti i disanja u prirodi vršiti će se pozitivan učinak na zdravlje polaznika. U aktivnostima će se poticati povezivanje sa okolinom kroz opažanje i komentiranje, te mođesobno povezivanje, te time poboljšati kvalitetu života i smanjiti rizik od usamljenosti i depresije.